Kennel

Àle Ciela's 

 

Briard

 

 

 

 

Roy är från en kull med 8 valpar där är det 5st hanar och 3st tikar. Han vägde vid födseln 500g och är född mellan 14,30-3,00.

 

Roy är en härlig kille inte rädd för något så här långt. Han är en riktigt buse vill leka med allt och alla. Han lär sig olika saker otroligt fort . Han har också varit in till Gävle centrum där gick han som han ägde hela staden ville hälsa på alla som gick förbi. Roy bryr sig inte alls om en massa olika ljud inte heller skott det reagerar han inte alls på. Och hästarna tycker han är väldigt intressanta fast lite stora men går man vid stallet ska han in till dom. Han har gått några små korvspår det gillar han också så få se om det kanske blir någon brukshund också (men matte måste lära sig lite mer först) Vi får se hur långt vi kommer och vad det blir. Vi börjar med lite utställningar först så får vi se sen.

Roy har gjort sitt MH test han överraskade mig mest hela tiden också gjorde han sitt UHB Jan-08. Och sedan vart det röntgen Feb-08 och det var A och AD/UA såg fint ut på plåtarna. I år har vi ställt en del och det har gått över förväntan. Han tycker att allt man gör är så himla roligt. Han är jämt glad och busig. Älskar sina stora bollar. 

Roy vart mätt på nytt 080928 av Maritha Östlund-Holmsten och han har blivit något lägre hon fick till 70cm hon mätte han flera gånger.

Utmärkt maskulint huvud, Korrekta sporrar, Mycket bra bett och fulltandat, En snygg överlinje med en härlig hållning, Mycket bra rörelser, Mycket bra mentalitet, Härlig benstomme,

 

www.briarder.se - © Kicki Sandberg 1998 - 2011

 

BLUE GRASS VIKING'S I'M ROY

"Roy"
Född: 2006-06-26
S50280/2006
Svart - Hane - 68cm
RPE 65: Genetisk Fri

HD A - AD/UA
MH  - UHB 
CK BIR BIM CACIB R.CACIB BIG5
Ägare: Kicki Sandberg

Uppfödaren har avelsrätt till 2 parningar

STAMTAVLA - RESULTAT - MH - UHB - KORNING - EXTRIÖR - MERITER - VIDEOS