Kennel

Àle Ciela's 

 

Briard

 

 

 

 

Ixi är från en kull med 8 valpar där är det 5st hanar och 3st tikar. Han vägde vid födseln 400g och är född mellan 14,30-3,00.

 

Ixi är en riktigt glad och busig tjej hon är också väldigt välbyggd och har ett underbart psyke. Hon är en riktig tjuv hon tar allt som blänker och gömmer i hennes bädd. 

Ixi har också gjort sitt MH test och UHB. Den här tjejjen hade lite egna ideer på sitt MH domaren förklarade att hon hela tiden tyckte att hon var klar med momenten innan det var klart. Och sedan fick hon 4 på skotten fast det finns ingen skotträdsla i henne (de står om det under MH). Och sedan vart det röntgen Feb-08 och det var A och AD/UA såg fint ut på plåtarna. I år har vi ställt en del och det har gått över förväntan. Ixi är som sin bror väldig glad och busig dom är så otroligt lika varandra till sättet. Men Ixi är mer retsam. Har också tänkt att Ixi ska gå korningen men hon är mer ofärdig i kroppen och skallen så få se hur färdig hon blir till nästa år. Ixi en en rolig och härlig hund man kan inte låta bli att skratta åt henne. Hon får en på gott humör.

 

www.briarder.se - © Kicki Sandberg 1998 - 2011

 

BLUE GRASS MUFFIN'S IXI

"Ixi"
Född: 2006-06-26
S50284/2006
Svart - Tik - 61,5cm
RPE 65: Genetisk Fri

HD A - AD/UA
MH  - UHB 
CK BIR BIM
Ägare: Ulf Sandberg

STAMTAVLA - RESULTAT - MH - UHB - MERITER - VIDEOS